Ohita navigaatio

VOL

Jaoston tehtävänä on edistää oman opetusalansa edunvalvontaa ja tuoda hallituksen käsittelyyn oman jäsenryhmäänsä koskevia asioita ja tiedottaa sisäisesti jaoston jäsenyhdistyksiä.

Jaoston puheenjohtaja on työvaliokunnan ja hallituksen jäsen. Hallitus nimeää keskuudestaan jaostojen puheenjohtajat jaostojen esityksestä. Jaoston toiminnasta vastaavat jaostojen puheenjohtajat. Jaostoilla on oma budjetti, jolla on järjestetään jäsenille koulutusta.

Varhaiskasvatuksen opettajien liiton (VOL) jäsenillä on  Varsinais-Suomen alueyhdistyksessä VOL-jaostossa edustus 8 paikallisydistyksestä; Salosta, Paimiosta, Turusta, Mynämäeltä, Kaarinasta, Aurajokivarren yhdistyksestä, Taivassalo- Kustavista ja Liedosta.  Jaoston hallituksen jäsenet edustavat  noin 1100 jäsentä.

Jaoston hallitus kokoontuu n. kuusi (6) kertaa vuodessa. Jaoston hallituksen kokouksessa vaihdamme alueellisesti kuulumisia, suunnittelemme tulevia edunvalvonta- ja koulutustapahtumia. Alueyhdistyksen hallituksen jäsenet Johanna Mannström (jaoston pj.) ja Kirsi Järvinen (jaoston varapj) tuovat jaostolle tiedoksi alueyhdistyksen hallituksen ja työvaliokunnan terveiset sekä tuovat alueyhdistyksen hallituksen käsittelyyn oman jäsenryhmäänsä koskevia asioita.

Vuosittaisiin tapahtumiimme on kuulunut luottamusmiesringin kokoontumisen järjestäminen, yhteisten jäseniltojen ja ajankohtaisten jäsenkoulutusten järjestäminen. Kokoustemme pöytäkirjat lähetetään VOL:n jäsenille sähköpostitse jäsenyhdistysten toimesta. Tule mukaan tapahtumiin ja toimintaan.

 

 

Jaoston hallitus

Johanna Mannström (Salon py)

Puheenjohtaja 044 563 4909 johanna.mannstrom@oajvs.fi

Kirsi Järvi (Mynämäen py)

Varapuheenjohtaja 0405664922 kirsi.jarvi@mynamaki.fi

Merja Alhoke (Liedon py)

Sihteeri 0500502945 merja.alhoke@lieto.fi

Piia Laaksonen (Aurajokivarren py)

Koulutusvastaava 0407778358 laaksonenpiia@gmail.com

Henna Freman (Kaarinan py)

Varsinainen jäsen 0405234611 henna.freman@kaarina.fi

Eliisa Gylen (Peimarin py)

Varsinainen jäsen 0408425046 eliisa.gylen@paimio.fi

Marjo Heikkilä (Taivassalo-Kustavin py)

Varsinainen jäsen 0408613902 marjo.heikkila@edu.taivassalo.fi

Ritva-Liisa Pihlainen (Turun py)

Varsinainen jäsen 0405691088 ritva-liisa.pihlainen@turku.fi