Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat
tapahtuma

Hiljaiset sillat -musikaali Turun kaupungin teatteri

Meillä on vain hetki

Yksi aikamme intohimoisimmista tarinoista kuvaa musikaalimuodossa Francescan salamarakastumista ja siitä seuraavaa vaikeaa valintaa. Pysyäkö kotiäitinä vai antautuako tuntemattomalle tulevaisuudelle valokuvaaja Robertin kanssa? Sydän on kiinnittynyt perheeseen, mutta Robertin sytyttämää roihua ja avoimena odottavan maailman kutsua on vaikea vastustaa. Päänäyttämö ei ehkä koskaan ole ollut näin intiimi; tarina päästää katsojan aivan rakastuneiden iholle ja sydämen värinä tuntuu viimeiselle penkkiriville asti.

Rakkaustarina on tuttu elokuvasta, jota tähdittivät Meryl Streep ja Clint Eastwood. Musikaaliversio näki päivänvalon vuonna 2013 ja sitä on esitetty myös Broadwaylla. Suomen kantaesityksen ohjaa kotimaisen musikaalin kiistaton kärkinimi Samuel Harjanne. Päärooleissa Francescana ja Robertina nähdään upeaääniset Maria Ylipää ja Jonas Saari.

Torstai 3.11.2022 klo 19.00 Turun Kaupunginteatteri

Lippuja on varattu jäsenille 40 kpl. Paikat ovat parvella. Lipun omavastuuhinta on 20 euroa. Lipun normaali hinta on 35 euroa. Ilmoittautuminen alkaa 19.9.2022 klo 8.00 ja tapahtuu tämän linkin kautta. Ilmoittautua voi siihen saakka, kunnes paikat täyttyvät tai 30.9.2022 saakka, jonka jälkeen linkki sulkeutuu.

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumiset ovat sitovia! Ennakkovarauksen voi perua 1.10.2020 mennessä vain painavasta syystä, jolloin lippu siirtyy jonossa olevalle varaajalle.

Vahvistus: Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus sähköpostitse ilmoittautumisajan jälkeen.

Omavastuu, 20 € kerätään ja liput jaetaan Turun Kaupunginteatterin eteisaulassa klo 18.00 – 18.45. Ruuhkan välttämiseksi olethan ajoissa paikalla. Mikäli lippua ei lunasteta, varattu lippu tulee kokonaan tilaajan maksettavaksi.

Äkillisissä sairaustapauksissa tulee toimittaa lääkärintodistus.

 

Lisätietoa: alueyhdistyksen koulutustoimikunta: Anne Suomi (anne.suomi@laitila.fi, 0407367181)