Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat

Valot päälle! -mielenilmaus Helsingissä 23.11. - Ota osaa, alueyhdistys tukee!

23.11.2023

 

OAJ järjestää torstaina 23.11. poliittisen mielenilmauksen lakiin säädettävää vientivetoista työmarkkinamallia vastaan. Lue lisää mielenilmauksesta: https://www.oaj.fi/valotpaalle.

OAJ Varsinais-Suomi kannustaa, niitä paikallisyhdistyksiensä jäseniä joilla on mahdollisuus osallistua, ottamaan osaa Helsingin mielenilmaukseen, maksamalla osallistujille tukea 40€ .  Tuki maksetaan jälkikäteen matkalaskua vastaan. Matkalasku ja ohjeet löytyvät Aineistoista.

Todistaaksesi olleesi paikanpäällä julkaise Facebookissa tai Instagramissa kuva tapahtumasta OAJ:n heijastinliivi päällä ja merkitse kuvaan @oajvs. Tarkista että kuvat ovat julkisia. Voit myös lähettää kuvan sähköpostilla osoitteeseen johanna.mannstrom(at)oajvs.fi Julkaisemme kuvat somessa.

Ilmoittaudu mukaan ja osallistu arvontaan!

Osallistuessasi mielenilmaukseen ja kulkueeseen saat omaksesi OAJ:n heijastinliivin, pipon ja valon. Ne ovat myös mielenilmauksessa tarpeen.
Marssin jälkeen saat vielä kiitokseksi suklaalevyn ja kahvipaketin.

Ilmoittaudu tästä!

Ilmoittautuessasi voit osallistua arvontaan, jossa kymmenen onnekasta mielenilmaukseen osallistuvaa voittaa 85 euron arvoisen lahjakortin Perfect Finnish -verkkokauppaan.