Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat
uutinen

25. OpeOpen - Golftapahtuma

28.8.2020

Opegolf

                                             

  1. Opegolf pelattiin upeissa olosuhteissa Aurinkogolfin hienoilla viheriöillä

Naantalin Aurinkogolf oli nimensä veroinen kisailu- ja tutustumispaikka 28.8. pelatulle opettajien perinteiselle golf-kisalle. Aivan tuuleton sää ja aurinkoinen perjantai-ilta virkisti lukuvuoden aloittaneita opettajia.

Neljännen vuosisadan ikäsitä juhlakisaa olivat lisäksi tukemassa sponsorikassilla Kosken Tl POP pankki ja kassin sisältöä Hirvensalon K-supermarket ja Suomen golftalo Salosta. Lämpimästi kiitos tuestanne!

Golfin saloihin oli tutustumassa kourallinen uusia aloittajia. Haastattelun perusteella +9-radan kiertäminen antoin kaikille jonkinmoisen golf-pistoksen. Ryhmä puttiohjauksessa, kuva

 

Kilpailuun himotusta lyöntipelin pokaalista lähti 38 osallistujaa. Lyöntipelin miesten mestariksi pelasi Antti Perho (KGM) tuloksella 81, vain lyönnin hänestä jäi Janne Kulmala (AG) ja hänestä taas lyönnin päässä oli Tuomo Tidenberg (KGM).

Naisten sarjan lyöntipelin voitti Anu Heilimö ((KGM), jonka tulos oli 92. Myös tässä sarjassa kilpailu voitosta oli tiukka, sillä yhdellä lyönnillä voiton hävisi Niina Mikkola (AGN), sijoittuen siis toiseksi. Kolmannen sijan nappasi Tuija Lehtimäki (AG, tulos 106).

Sarjojen mestarit kuvassa 2.

Pistebogeyn kärkipaikat menivät tällä kertaa gentlemanneille Timo Ahonen (AGN), Anssi Reini (KGM) ja Mikko Virtanen (KGM). Lähimmös lippua pääsi Oona Heiskala (AG) ja pisimmän driven löi lyöntikilpailun voittanut Antti Perho.

Hyvän kisäpäivän kruunasi maukas ruoka ja tietenkin hyvä seura.

Kuvassa 3, herkuttelemassa Sari Aaltonen ja Tuomas Ekuri.

Kisajärjestäjänä kiitän kaikkia osallistujia iloisesta pelihuumorista, ohjeistuksesta ja kiitoksista. 

Tulevaakin on vähän alustettu. Ensi vuonna mahdollisesti pelipaikkana Salo 🙂

 

V-S Oaj:n puolesta järjestyvastaava

Tiina Uuttu