Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat
tapahtuma

Torstai 2.6.2022 klo 19.00 (ennakkonäytös) Naantalin Emma-teatteri

Emma-teatteri 2.6.2022

Sirkku on nainen parhaassa iässä, pää täynnä haaveita lapsesta ja ikuisesta onnesta. Mutta sitten mies jättää hänet. Hermoromahdusta seuraa vimmaista itsensä etsimistä, kun näyttelijänä työskentelevä Sirkku kokeilee eri rooleja löytääkseen oman tapansa toipua erosta. Tragikoomisia käänteitä tulviva tarina seuraa Sirkun matkaa oman elämänsä päähenkilöksi. Sivurooleissa nähdään niin bestiksiä, terapeutteja, ex-appivanhempia ja työkavereita kuin liuta sulhokandidaattejakin.

Marja Kankaan samannimiseen romaaniin perustuvan kesäkomedian dramatisoi ja ohjaa Satu Rasila. Rooleissa riemastuttavat Emma Teatterin kävijöille tutut Linda Wiklund ja Miska Kaukonen sekä uudemmat tuttavuudet Pia Piltz ja Maarit Poussa.

Yhteistyössä Emma ja TKT

Esitys on tuttuun tapaan Turun Kaupunginteatterin ja Emma Teatterin yhteistuotanto. Vuonna 2015 alkanut perinne yhdistää ammattilaisten osaamisen Suomen kauneimpiin lukeutuvaan kesäteatterimiljööseen.

Lippuja on varattu jäsenille 100 kpl. Lipun omavastuuhinta on 15 euroa (normaali hinta on 39,-).  Ilmoittautuminen alkaa 7.3.2022 klo 8.00. Ilmoittautua voi siihen saakka, kunnes paikat täyttyvät tai 31.3.2022 saakka.

Järjestäjä

Varsinais-Suomen alueyhdistys
(linkki aukeaa uuteen välilehteen)