Ohita navigaatio

Alueyhdistys otti osaa nenäpäivätempaukseen

Opetusalan Ammattijärjestö on lähtenyt mukaan Nenäpäiväkeräykseen neljännen kerran peräkkäin yhdessä lähes 700 yhdistyksensä ja 116 000 jäsenensä kanssa. Myös alueyhdistys halusi kartuttaa keräystä ja antaa yhä useammalle lapselle mahdollisuuden kouluttautua.

Solidaarisuustyö on meille OAJ:ssä osa sitä valtuuston linjaamaa työtä, jolla toteutetaan OAJ:n kansainvälistä strategiaa. Opettajilla on hyvä sydän. Opettajat tekevät sitoutuneina arvokasta työtä suomalaisten lasten parissa. Tämän lisäksi tahdomme kantaa oman vastuumme maailman lasten kasvatuksen ja koulutuksen parantamisesta.

Vuoden 2021 Nenäpäiväkampanjan kärki tulee olemaan lasten auttamisessa koronapandemian jälkeen. Äärimmäisessä köyhyydessä elävät lapset ovat olleet kaikkein asemassa.

Maailmalla koulua ei ole voitu käydä etänä Suomen tapaan. Lapsityö, äärimmäinen köyhyys ja tyttöjen ulkoisten sukupuolielinten silpominen ovat lisääntyneet. OAJ on mukana auttamassa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja tekemässä valoisempia tulevaisuuksia niin kotimaassa kuin maailmalla.

Tapahtumat

Tapahtuma | 7.12.2023

Järjestötoimikunnan kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n.