Ohita navigaatio

Kiitos opettaja

Aloitin kolmannen luokan uudessa koulussa, koska olimme muuttaneet Kaarinaan. Tuolloin luokanopettajanani oli Sylvi Ahtiainen – muistan vieläkin hänen nimensä, varmaan siksi kun muistot ovat niin lämpimiä.  Sylvi-opettaja myös laulatti meitä kuorossa ja muistan vieläkin kuinka hän kehui minun lauluääntäni ja suositteli, että minun kannattaisi alkaa harrastaa kuorolaulua.
Olin aika arka tyttö, mutta opettajan kehoituksesta aloin sitten harrastaa kuorolaulua. Omasta kokemuksesta tuolloin voin sanoa, että kehuminen rohkaisee ja antaa lapselle itsetuntoa. Vieläkin olen siinä uskossa, että lauluääneni on aika jees. Sylvin välittävä suhtautuminen meitä lapsia kohtaan tuli esiin myös siinä, että hän kutsui koko luokan omaan kotiinsa kesäloman lähestyessä ja oli leiponut meille pullaa. Olimme kaikki aivan otettuja.

Sylvistä jäi todella lämpimät muistot. Kiitos Sylvi #kiitosopettaja

Ystävällisin terveisin
Eeva-Johanna Eloranta
FM, VTM, kansanedustaja, sd
Sivistysvaliokunnan varapj
Lakivaliokunnan jäsen
Valtiovarainvaliokunnan varajäsen sekä VaV sivistysjaoston ja maatalousjaoston jäsen

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n.