Ohita navigaatio

Valtuutetut esittäytyvät - Anne Suomi

OAJ:n valtuutettu Anne Suomi

 

Olen ensimmäisen kauden valtuutettu ja tätä työtä on jo vuosi takana.  Työskentelen perusopetuksessa erityisluokanopettajana. Urani olen aloittanut luokanopettajana, joten sekin työ haasteineen on tullut tutuksi. Lisäksi olen Laitilan kaupungin ja Pyhärannan kunnan jukolainen pääluottamusmies.

Ammattiyhdistystehtävät usein vievät mennessään, ja minäkin toimin paikallisyhdistyksen puheenjohtajana sekä alueyhdistyksemme hallituksen jäsenenä. Iso kiitos äänestäjille, että saan seuraavat vuodet tehdä tärkeää edunvalvontatyötä paikallis- ja aluetason lisäksi myös valtakunnan tasolla. Olen myös OAJ:n hallituksen varajäsen tämän valtuustokauden kaksi ensimmäistä vuotta.

Teen valtuustossa parhaani kaikkien opettajien edunvalvonnan eteen. Palkkaus ja työolot tulisi saada vastaamaan työn vaativuutta, työmäärää pitäisi pysty sopimuksin paremmin rajaamaan ja työssäjaksamiseen on panostettava!

Valtuutettuna yritän myös vaikuttaa siihen, että koulutus ja opettajien työ saisi sille kuuluvan yhteiskunnallisen arvostuksen.  Hallitusneuvottelut ovat meneillään ja ennen vaaleja tehdyt koulutuslupaukset tulisi nyt lunastaa. Koulutuspoliittinen vaikuttaminen on myös tärkeä osa edunvalvontaa. Poliittisella päätöksenteolla ratkaistaan koulutuksen resurssit ja linjaukset.

Olkaa rohkeasti yhteydessä, jos alueellanne nousee esiin jokin edunvalvonnallinen asia, jonka haluaisitte meidän valtuutettujen tietoon. me valtuutetut voimme yhdessä miettiä asioiden esille tuomista valtuuston kokouksissa.

Anne Suomi                anne.suomi@laitila.fi

Työpuhelin:                 040 1940897

Twitter:                         @AnneSuomi0

 

 

 

 

Tapahtumat

Tapahtuma | 7.12.2023

Järjestötoimikunnan kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n.