Ohita navigaatio

Valtuutetut esittäytyvät - Jaana Kuusisto

Olen ensimmäisen kauden valtuutettu.

Työskentelen perusopetuksessa luokanopettajana. Alkuopetus ja musiikin opettaminen ovat arkityössä niitä asioita, joita tällä hetkellä haluan tehdä. Olen työskennellyt alalla pitkään ja opettanut kaikilla alakoulun luokka-asteilla. Luokanopettajan opintojen lisäksi minulla on historian aineenopettajan kelpoisuus ja rehtorin koulutus.

OAJ:n toiminta on tullut tutuksi paikallisyhdistyksen ja aluetason toiminnan kautta. Lopetettuani tehtävän paikallisyhdistyksen puheenjohtajana heräsi ajatus valtuustoon pyrkimisestä. Kiitos äänestäjille! Saan nyt olla tekemässä edunvalvontatyötä seuraavalla portaalla.

Valtuutettuna yritän vaikuttaa parhaani mukaan siihen, että opettajan työn epäkohtia, mm. koko ajan kasvavaa työmäärää saataisiin rajattua. Koulutuspoliittinen vaikuttaminen on tässä erittäin tärkeä väline. Poliittisella päätöksenteolla on valtavan suuri merkitys koulutuksen resursseihin ja se vaikuttaa suoraan käytännön opetustyöhön.

Me valtuutetut yritämme yhdessä vaikuttaa opettajuuteen siten, että koulutus kaikilla sektoreilla voisi olla tulevaisuudessa aidon oppimisen paikka. Koulutus pitää nostaa uudelleen tärkeimmäksi mahdolliseksi resurssiksi!

Jaana Kuusisto

Luokanopettaja KM

jaana.kuusisto@masku.fi

twitter: @jaana_kuusisto

 

 

Tapahtumat

Tapahtuma | 7.12.2023

Järjestötoimikunnan kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n.