Ohita navigaatio

Valtuutetut esittäytyvät - Linda Tammelin

Valtuutetut esittäytyvät – Linda Tammelin

Olen ensimmäisen kauden valtuutettu, jonka virka löytyy Topeliuksen yhtenäiskoulusta. Tällä hetkellä teen töitä päätoimisena luottamusmiehenä Turun kaupungilla. Töitä on tullut tehtyä pitkin maakuntaa peruskoulun lisäksi lukiossa, ammatillisessa oppilaitoksessa ja kansanopistossa. Koulutukseltani olen maantiedon, biologian ja terveystiedon aineenopettaja. Opintoja löytyy näiden lisäksi johtamisesta ja kauppatieteistä, opetushallinnosta ja erityispedagogiikasta.

OAJ:n toiminnasta kiinnostuin vasta muutama vuosi sitten. Tuolloin liityin Facebookissa Opettajien edunvalvonta, vuosityöaika ja professio -ryhmään, jossa keskustelu mm. vuosityöajan ympärillä kävi kuumana. Yllättävän nopeasti sitä huomasi antavansa yhä suuremman osan ajastaan opettajien edunvalvontaan, kun lähti rohkeasti mukaan ammattiyhdistys- ja luottamusmiestoimintaan. Iso kiitos äänestäjille, että saan seuraavat vuodet tehdä tärkeää edunvalvontatyötä paikallistason lisäksi myös valtakunnan tasolla! Toimin seuraavat kaksi vuotta myös OAJ:n järjestö- ja viestintätoimikunnan jäsenenä.

 

Investoinnit koulutukseen ovat todellisia tulevaisuusinvestointeja. Kokonaisuuteen liittyy kiinteästi velvoittava lainsäädäntö ja sopimustekstit, jotka eivät jätä toimintaan harmaata vyöhykettä.

Teen valtuustossa töitä sen eteen, että opettajien sekä lähijohtajien työolot ja palkkaus saataisiin vastaamaan työn vaativuutta. Edistän kaikessa toiminnassa avoimuutta, nykyaikaisuutta ja uudistumista kohti 2030-luvun ammattijärjestöä. Koko OAJ:n tulee toimia jäsenlähtöisesti eli siten, että jäsenyys koetaan kannattavana ja toimintaan osallistuminen on helppoa. Olethan siis rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on ajatuksia tai terveisiä valtuustoon vietäväksi.

Linda Tammelin    linda.tammelin@turku.fi

Työpuhelin: 040 487 2245

Twitter: @LindaTammelin

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n.