Ohita navigaatio

Valtuutetut esittäytyvät - Sameli Valkama

 

OAJ:n valtuutettu Sameli Valkama
OAJ:n valtuutettu Sameli Valkama

Jokusen kerran olen kuullut jo olevani OAJ- Sameli. Toisin sanoen riittävän pitkään ja monessa mukana tämän järjestön ja sen jäsenten puolesta. Taustalla on NOPE- kouluttaja kokemusta, sekä paikallis- ja aluetason hallitus- ja puheenjohtajahommia. Nykyisin myös luottamusmiehen rooli. Toivottavasti en kuitenkaan ole liiaksi kulunut ja mukana vain tottumuksesta. Itse en ainakaan koe ollenkaan niin, virtaa riittää edelleen tiedon ja kokemuksen ohella.

Valtuustossa olen nyt toista kautta. Tunnen siis toimintatavat ja ihmiset ympärillä riittävän hyvin voidakseni ja osatakseni ottaa kantaa ja vaikuttaa siellä, missä se parhaiten onnistuu. Samalla olen ollut mukana sen aikaa, että jo ymmärrän myös valtuutetun vaikutusmahdollisuuksien rajallisuuden tai muutoksen hitauden. Kuitenkin edelleen on tunne, että minulla on annettavaa ja kehitettävää sekä järjestön sisäisessä organisoitumisessa että avoimuudessa. Tietenkin myös yhteisten etujen, eli opettajien palkkauksen, työhyvinvoinnin ja ammattimme arvostuksen edistäminen on jatkuvaa ja välttämätöntä.

Olen aktiivisesti mukana monessa, kun on tapahtumia, joissa opettajat liikkuvat asian tai virkistymisen merkeissä. Minut saa aina pysäyttää, kun on mielenpäällä jotain alan haasteisiin ja kehittämiseen liittyvää. Yhdessä ja rakentaen eteenpäin.

Sameli Valkama

Luokanopettaja ja järjestöaktiivi

0407788385

Tapahtumat

Tapahtuma | 7.12.2023

Järjestötoimikunnan kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n.