Ohita navigaatio

Vuosikokous 24.8.2020

Alueyhdistyksen vuosikokous järjestettiin poikkeusellisesti vasta nyt elokuussa Laitilassa 24.8.2020.  Salosta Laitilaan ja takaisin järjestetyssä bussikuljetuksessa ja kokouksessa haluttiin huomioida jäsenten turvallisuus, joten kasvomaskeja sekä käsidesiä oli saatavilla ja riittävät turvavälit mahdollistettiin. Kokoukseen osallistui korona-ajasta huolimatta 58 edustajaa ja 2 muuta läsnäolijaa.

Vuosikokouksen avasi alueyhdistyksen puheenjohtaja Merja Alitalo. Kokouksen alkuun suunniteltu WinNovan ja vakuutusyhtiö Turvan esittely jouduttiin perumaan koronan vuoksi. Merja Alitalo kukitti ja kiitti ansiokkaasta OAJ:n hallistustyöskentelystä Marita Savonmäkeä ja onnitteli uusia OAJ:n hallituksen varsinaissuomalaisia jäseniä Tero Koskista ja Tuija Mäntsälää.

 

Varsinaiset kokousasiat etenivät jouhevasti muutamien puheenvuorojen saattelemana. Kokoukseen liittyvät asiakirjat ovat nähtävillä  alueyhdistyksen kotisivuilla osoitteessa   https://www.oajvs.fi/aineistot/

 

 

Tapahtumat

Tapahtuma | 7.12.2023

Järjestötoimikunnan kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n.