Ohita navigaatio

Joulutervehdys

Joulutervehdys

Muistamme vuoden 2020 hämmennyksen vuotena. Opettajan työnkuva muuttui keväällä muutamassa päivässä niin varhaiskasvatuksessa, kouluissa, oppilaitoksissa kuin korkea-asteellakin. Etäopetus ja hybridimalli on tullut kaikille opettajille tutuksi kevään ja syksyn aikana.

Kevät meni hämmennyksen vallassa ja opettajat kaikilla asteilla olivat huolissaan paitsi lapsista ja nuorista, myös omasta ja läheistensä terveydestä ja turvallisuudesta. Tässä kohtaa ei sovi unohtaa myöskään esihenkilöstöä, jolla on ollut iso vastuu toiminnasta ja ohjeiden noudattamisesta.

OAJ Varsinais-Suomi, kuten muutkin alueyhdistykset, joutui alasajamaan monta niin opettajille suunnattua koulutusta kuin vaikuttajatapaamistakin. Vieläkään ei tältä osin olla päästy normaaliin tilanteeseen. Syksyn aikana olemme onneksemme pystyneet toteuttamaan etätilaisuuksia. Ensi vuodeksi on suunniteltu jo lähitapaamisia, mutta aika näyttää miten tilaisuudet voidaan toteuttaa. Mikäli korona osoittaa merkkejä esiintyvyyden lieventymisestä, tarkoituksenamme on jatkaa yhdistyskierroksia. Tämä pääsi hyvää alkuun, mutta valitettavasti emme ole voineet jatkaa tapaamisia.

Joulukuun alussa peruuntunut ylimääräinen vuosikokous pidetään etänä maanantaina 1.2.2021. OAJ toimittaa  päivitetyn jäsentilaston 8.1.2021 mennessä, jonka jälkeen lähetämme virallisen kutsun paikallisyhdistyksille. Ennakkotietona todettakoon, että valtakirjat tulee toimittaa uudelleen, jotta ne vastaavat uusia jäsentilastoja.

Kaikista haasteista huolimatta, ei voi kuin todeta, että opettajat ovat upeaa joukkoa. Voimme olla ylpeitä itsestämme, mutta myös työkavereistamme. Yhdessä on selviydytty erittäin haasteellisista tilanteista. Kiitos teille, jotka olette osallistuneet toimintaamme, joko hallituksen tai jaoston jäsenenä. Kiitos sinulle, joka olet osallistunut alueyhdistyksen järjestämään tilaisuuteen.

Kiitos sinulle opettaja.

Toivotamme kaikille rauhaisaa ja levollista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Terveyttä ja turvallisuutta!

 

Merja Alitalo                     Maijumarjut Polviander

puheenjohtaja                  alueasiamies

OAJ Varsinais-Suomi     OAJ Varsinais-Suomi

 

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n.