Ohita navigaatio

#koulutusratkaisee

Vuoden 2023 eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntaina 2.4.2023. Kevään aikana puolueet ja ehdokkaat ovat tehneet ahkerasti vaalityötä. Samoin on OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistyksen koulutuspoliittinen toimikunta ahkeroinut vaalitapahtumien kanssa. Kaksi vaalitapahtumaa on jo ansiokkaasti takana ja kolmas järjestetään la 11.3.2023 klo 11-13 Kauppakeskus Hansassa, Tapahtuma-aukolla, Hansakorttelissa. Tilaisuuden juontaa Lauri Salovaara.

Scandin Julian Å-salissa 15.2.2023 pidetyssä vaalipaneelissa syntyi keskustelu tärkeimmistä koulutuspoliittisista vaalitavoitteista. Juontaja ja koulutuspolitiikan asiantuntija Heljä Misukka tenttasi paneelissa ehdokkaita; Anna-Karin Tötterman (RKP), Mirja-Riitta Sjöholm (KD), Saara-Sofia Siren (KOK), Mervi Uusitalo-Heikkinen (VAS), Perttu Helin (KESK) Leif Grönroos (SDP) ja Riina Lumme (VIHR)

Kuvaaja Noora Niittymäki

  

 

OAJ Varsinais-Suomen vaalitapahtumista jäsenet ja ehdokkaat ovat antaneet kiitosta ja kehuja järjestelyistä. Keskustelu on ollut monipuolista ja tapahtumiin osallistuminen on ollut runsasta.

T’ässä vielä tuokiokuvia 15.2.2023 järjestetystä tapahtumasta. Kuvaajana Noora Niittymäki.

 

 

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n.