Ohita navigaatio

Vuoden 2020 Varsinais-Suomen ammattillinen opettaja on valittu

Turun ammattikorkeakoulun lehtori Pia Oförsagd valittiin vuoden 2020 Varsinais-Suomen ammatilliseksi opettajaksi.

Pia tunnetaan avointa ilmapiiriä rakentavana opettajana ja opinto-ohjaajana, joka on aina valmis työskentelemään kaikkien yhteiseksi parhaaksi.  

Esityksessään Turun seudun ammatilliset opettajat kertovat, että Pia kehittää aktiivisesti media-alan koulutusta ja Taideakatemian opinto-ohjausta. Hän on osallistunut menestyksekkäästi opinto-ohjaukseen VIP-toiminnan (välittävän ilmapiirin luominen) koordinointiin ja laajentamiseen kaikille ammattikorkeakoulun koulutusaloille.

Taideakatemian media-alan koulutusvastaavana Pia tunnetaan empaattisena ja yhteistyökykyisenä tiimipelaajana, joka kannustaa opettajia kehittämään omaa opetustaan ja ottamaan rohkeasti käyttöön uusia oppimismenetelmiä ja -ympäristöjä.

Opettajana Pia herättää opiskelijoiden kiinnostuksen ja innostuksen sekä saa esille heidän vahvuutensa. Ohjaajana hän hallitsee erilaisia haastaviakin tilanteita ja pyrkii hyvään lopputulokseen huomioiden niin opiskelijan kuin henkilöstön, joskus hyvin erilaisiakin näkökulmia.

Nimitys julkaistiin 12.3.2021. Varsinainen palkinnon myöntämistilaisuus tullaan järjestämään myöhemmin koronatilanteen sen salliessa.

Aiempia Varsinais-Suomen vuoden ammatillisia opettajia ovat olleet seuraavat:

2019 Juha Pusa

2018 Mikko Karilainen

2017 Marianna Virtanen

2016 Erkki Kemppi

2015 Heikki Solin

2014 Sinikka Peltomäki

2013 Hanna Hännikäinen

2012 Marjaterttu Pekkala

2011 Jorma Haranen

 

Varsinais-Suomen alueyhdistyksen OAO-jaosto

 

Tapahtumat

Tapahtuma | 7.12.2023

Järjestötoimikunnan kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n.